Nordingrå maskin & Alltjänst AB

Dränering Kramfors

Dränering Kramfors

Håll ditt hem torrt och fritt från skador med våra professionella dräneringstjänster i Kramfors. Vårt erfarna team av dräneringsspecialister erbjuder allt från vanligt underhåll till komplexa dräneringslösningar för att säkerställa att vatten inte samlas runt ditt hus. Vi använder moderna tekniker och utrustning för att säkerställa att dränering utförs på ett säkert och effektivt sätt. Kontakta oss idag för att boka din dränering och håll ditt hem torrt och säkert.

Vilka vi är

Nordingrå Maskin & Alltjänst AB är ett företag som drivs av far och son, Göte Norberg och Joel Vesterö. Sedan starten hösten 2020 har vi arbetat aktivt inom entreprenadbranschen men vi har mångårig erfarenhet sedan tidigare. När behovet finns samarbetar vi med andra lokala entreprenörer.

Vad vi gör

Som entreprenadfirma erbjuder vi en rad olika tjänster. Här kan du som kund få hjälp med bland annat husdränering, avlopp, snöskottning, dikning, snickerier, trädfällning grävarbeten samt maskintjänster med mera. Vi hjälper dig utifrån ditt behov.

VÅRA TJÄNSTER

Enskilda avlopp

Vi har som företag genomgått Kingspan BAGA's diplomutbildning och är därmed diplomerad entreprenör inom området. Av oss kan du få hjälp med anläggning av BAGA enskilda avlopp, givetvis med en av de bästa slamavskiljarna på marknaden.

Husdränering

En väl utförd husdränering leder bort oönskat vatten från huset. Därmed minskar risken för bland annat fuktskador. Vi på Nordingrå Maskin & Alltjänst AB är certifierade enligt Isocert och har därmed kompetensen att genomföra husdräneringar med Isodrän.

Grävarbeten

Inom företaget finns en grävmaskin som bidrar till att vi kan erbjuda diverse grävarbeten. Med hjälp av vår grävmaskin kan vi erbjuda tjänster så som dikning och grävning för bredbandsfiber samt skogsvägar. Utöver detta erbjuder vi också uthyrning av minigrävare.

Snöskottning

Under vinterhalvåret finns vi tillgängliga för snöskottning samt plogning av vägar. Vi innehar en maskin som underlättar i arbetet, denna gör även att arbetet fortgår effektivt. Låt oss öka hjälpa dig med din vinterväg.

LOVISAVÄGEN 31, 894 30 Själevad
070 392 18 21, 070 236 27 74
Dränering Kramfors